Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Sizin yürekin yangın merdiveni projelerini münasip tasarlayarak projeye isabetli yangın merdiveni uygulamasına yan yana karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız muhakkak olduğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana bakarak bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

şayet bir bapnın yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak evgin çıkış kapısı yerine yapı daire aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe nazaran derunkonstrüksiyonsı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan daha yağsız kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının fiyatı henüz buna ilişkilı olarak elan ucuz olmaktadır.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam intibak esenlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi mahir kadromuz ve semereli çhileışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir gestaltda yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi için;

Bu sebeple bina içre herhangi bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı sağlıklı şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının güvenli alana intikalini önler. Daha detaylı ele allıkındığında yangın kapısı özellikleri ortada;

Hassaten derneşik olarak kontrol etmeli ve kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz başüstüneğundan güvenli olmalısınız.

Yangın kapıları elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır ve talebe için farklı renk seçenekleri sunulabilir. Kasa ve kanatlar olarak dileme olması durumunda farklı nitelik kombinasyonlar uygulaması bünyelabilmektedir.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine sargılı olarak birkaç farklı müdafaa seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin muvafık icazet olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Buraya kadar anlatmaya çaldatmaıştığımız yangın merdivenlerinin daha beceri detaylarını binaların yangından korunması hakkındaki yönetmeliğin 48. Ve 158. Maddelerinden ulaşabilirsiniz.

Fevkda taraf alan kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın bapları, yangın güvenliği sinein önemli Yangın Kapısı bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları karşı temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı tasarrufı ile müteallik sık sorulan sorular ve cevapları:

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. çoğunlukla maden yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Vadiında bilirkişi ve sertifikalı gözçılarımızın ulamaları ile her projeye munis yangın merdiveni üretimi strüktürlabilmektedir.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, yeterli taşıma kapasitesi ve dayanıklılığa malik olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Report this wiki page